Scholingsdagen 

Nascholingsdagen

Doelgroep: Verpleegkundigen en verzorgenden in het bezit van het diploma van de Voortgezette Opleiding Verpleegkunde vanuit antroposofie.

Om als antroposofisch verpleegkundige geregistreerd te blijven is het jaarlijks volgen van deze nascholingsdag een vereiste van de Vereniging V&VN AZ.

Er worden jaarlijks in het voorjaar twee data aangeboden waaruit gekozen kan worden. De dagen duren vanaf 9.30 tot 16.30 uur, wisselend in Zeist of in Arnhem.

De inhoud van deze dagen wordt gekozen door de 2 vaste organisatoren in overleg met het kernteam van Plegan Opleidingen maar gestuurd door de vraag vanuit de doelgroep.

Twee maanden voor de datum van de eerste nascholingsdag krijgen alle geregistreerd antroposofisch verpleegkundige een mail of brief om geattendeerd te worden op deze dagen.

Zie voor geplande data en thema onder kopje agenda verplichte nascholingsdagen

Begeleidster voor 2017 is Teddy Hanepen en Carin Buis, zij zullen de verantwoording voor het organiseren van de nascholingsdagen op zich nemen.

Teddy Hanepen

April scholingsdagen

Doelgroep: Eén van de dagen is voor ieder die de ten minste de oriëntatiecursus verpleegkunde en antroposofie heeft gevolgd. De andere twee dagen zijn voor mensen die de voortgezette opleiding hebben afgerond.

Het karakter van deze dagen is dat er zowel wikkels, kompressen/applicaties als ritmische inwrijvingen aan bod komen.

Deze dagen zijn ook apart te volgen

Docenten onder andere:

Mirjam Zonneveld, Sonja van Hees, Teddy Hanepen

Zie onder kopje agenda onder april scholingsdagen voor data en het aanbod.

 

 

home  ·  contact